Новини

Конференція секції Центрованої на особистості терапії "Регістри стосунків 2022. Випробування гуманізму" Конференція секції Центрованої на особистості терапії "Регістри стосунків 2022. Випробування гуманізму"
25.11.2022

Запрошуємо вас взяти участь у щорічній конференції секції Центрованої на особистості терапії «РЕГІСТРИ СТОСУНКІВ. Випробовування гуманізму»
Конференція відбудеться 10-11 грудня 2022 року (online на платформі Zoom).

Доступний до перегляду фільм Габора Мате "Мудрість травми" Доступний до перегляду фільм Габора Мате "Мудрість травми"

Е можливість переглянути фільм, присвячений терапії травматичного досвіду (ПТСР), який своїм витоком має "звичайне" життя простих людей (не комбатантів) в так званому "мирному" житті.

Ведеться робота над перекладом книги «Коли тіло каже Ні» Габора Мате Ведеться робота над перекладом книги «Коли тіло каже Ні» Габора Мате
20.12.2021

Книга зовсім скоро вийде друком у Видавництво «Смакі». Книга доступна для передзамовлення.

Книга "Психологія людини з обмеженими можливостями" Книга "Психологія людини з обмеженими можливостями"
08.12.2021

В книзі проаналізовано теоретико-методичні основи психології людини з обмеженими можливостями у межах спеціальної психології, окреслені предмет, об’єкт і завдання цієї науки.

Оновлена сторінка секції Травмафокус терапії Оновлена сторінка секції Травмафокус терапії
01.12.2021

Внесені зміни щодо списку сертифікованих тренерів методу
Відредаговані процедура сертифікації та навчання методу.

Відеопрезентації методу Томасом Вебером: https://www.youtube.com/watch?v=iAEyRMklEI0

Конференція "РЕГІСТРИ СТОСУНКІВ. Толерантність 2.0" Конференція "РЕГІСТРИ СТОСУНКІВ. Толерантність 2.0"
17.11.2021

Секція Центрованої на особистості психотерапії та Українська спілка психотерапевтів (УСП) Запрошує вас взяти участь у щорічній конференції секції Центрованої на особистості терапії « РЕГІСТРИ СТОСУНКІВ. Толерантність 2.0 » Конференція відбудеться 4 — 5 грудня 2021року (online на платформі Zoom).

Книга «Геополітика емоцій. Як культури страху, приниження та надії змінюють світ» Книга «Геополітика емоцій. Як культури страху, приниження та надії змінюють світ»
01.11.2021

Перша книжка, у якій розкрито та проаналізовано масштабний емоційний вплив глобалізації. І в Сполучених Штатах, і у Європі переважає страх перед «іншими» та втратою національної ідентичності й мети. Замість об’єднувати, ці страхи – чи радше запеклі суперечки способів їх подолання – частіше роз’єднують дві гілки Заходу.

Книга яка розвінчує "Культ позитиву" Книга яка розвінчує "Культ позитиву"
28.10.2021

Ґебріел Еттінґен – (англ. Gabriele Oettingen) – американський психолог, професор, яка викладає в Нью-Йоркському університеті, понад двадцять років досліджує складний феномен людської мотивації.

Що таке емпатія? Що таке емпатія?
11.10.2021

Коротка відеодоповідь Татьяни Карягіної стосовно того, коли і як виникло поняття емпатії

Отто Кернберг: Техніки прояснення і інтерпретації Отто Кернберг: Техніки прояснення і інтерпретації
27.09.2021

Запис лекції видатного психоаналітика Отто Кернберга "Техніки прояснення і інтерпретації"

Київське видавництво "Дух і Літера" видало книгу "Почути травму" Київське видавництво "Дух і Літера" видало книгу "Почути травму"
28.09.2021

У книжці Кеті Карут представлені інтерв’ю з діячами різних професійних галузей, які мали теоретичний або практичний досвід роботи з травмою у ХХ і ХХI століттях. Автор стирає межі предмета і професії, та запрошує до розмови літературних теоретиків і критиків, психоаналітиків, психіатрів, психологів, політичних активістів, громадських діячів, кінематографістів, керівників інсти- тутів, дослідників.